Canpa
Great Place to Work

Çılgın Partilerin Adresi CANPA


Çılgın Partilerin Adresi CANPA
Çılgın Partilerin Adresi CANPA
Çılgın Partilerin Adresi CANPA
Çılgın Partilerin Adresi CANPA
Çılgın Partilerin Adresi CANPA
Çılgın Partilerin Adresi CANPA
Çılgın Partilerin Adresi CANPA
Çılgın Partilerin Adresi CANPA
Çılgın Partilerin Adresi CANPA

Çılgın Partilerin Adresi CANPA,
 
Canpa’da bir çok etkinliğe imza attık, halbuki ben çalışmaya başladığımdan beri daha bir sene oldu! Etkinliklerin hepsi birbirinden eğlenceli ve keyifliydi. Her ay Kültür Liderleri toplantımızda aldığımız kararlara bu sefer çılgın bir parti fikri ekledik!
 
Bence yılbaşında bizi daha iyi temsil edebilecek başka bir etkinlik yapılamazdı. KOSTÜMLÜ YILBAŞI PARTİSİ!!! Partiye müşteri ve tedarikçilerimiz de davetli olacağı için ilk başta tedirginlik yaşamadık değil. Ama sonunda baktık ki aslında herkes Canpa’ya ve yaşanacaklara çok hakimlerdi.
 
Canpa ailesi olarak partiye hazırlıkları yapmak bizim için çok keyifliydi. Öncelikle bir kostüm firması ile anlaşma yaptık. Canpalılar ve gelecek olan misafirlerimizin hepsi firmadan kendilerine en uygun karakter kostümleri seçtiler.
Fotoğraflarda hepsi mevcutJHerkes bir harikaydı. İlk parti fikri ortaya çıktığında açıkçası çok korkmuştuk. Ama o akşam gelen herkes inanılmaz yaratıcı ve eğlenceli kostümler giymişti. Batman’dan padişaha, pamuk prensesten yedi cücelere kadar bir sürü kostüm vardı. Hatta zaman zaman kendi arkadaşlarımızı tanımakta bile zorluk çektik. :) Partinin müzik ekibini de söylemeden geçemeyeceğim. Tüm ekip spiderman kostümleri ile aramızdalardı. 
 
Birbirinden farklı ve eğlenceli 100’den fazla insan ile Canpa İncek Kampüste buluştuk. Girişte misafirlerimizi harika bir viyolonsel ekibi karşılıyordu. İçeriye girdiğimizde ise bambaşka bir tarz bizi bekliyordu. Harika bir müzik ekibinin tutturduğu dans ritimleriyle insanlar eğlenmeye başlamıştı ki yerinde durmak mümkün değildi.
 
Tabi ki bunlarla sınırlı kalmadık. Her sene kendi içimizde belirlediğimiz Kültür Şampiyonumuzu yılbaşı gecesinde açıklıyoruz. Gecenin ortalarına doğru tabi ki meraklanmalar artmaya başlamıştı. Artık açıklama zamanı geldiğinde keyifli konuşmalardan sonra artık Murat Armutçuoğlu anons edildi. O anlarda coşkumuz daha da artmaya başladı. 
 
Peki Kültür Şampiyonumuz seçildi ne oldu ? :)
İşte işin büyüsü de burada. Canpa da işe başlarken ölmeden önce yapmak istediğiniz 3 şey sorulur. Murat’ın cevaplarından birisi Tayland turu yapmaktı.
Ve şampiyonumuz olarak 2 hafta boyunca Tayland turu hayalini gerçekleştirdi.
 
Partimize farklı aktiviteler de katmıştık tabi ki. Davetlilerimize girişte verdiğimiz numaraları açıklama sırasındaydı şimdi de. Birbirinden keyifli ve güzel hediyelerin verileceği çekilişimiz başlamıştı. Çekilişte hediyelerini alan herkes daha da mutlu olmuştu. Alamayanlar ise bir sonraki parti de alacaklarından emindi :)
 
Artık eğlenmenin dozu artmaya başladı. Müzik, dans, keyifli sohbetler eşliğinde ortamımız daha sıcak ve samimi bir hale gelmişti. Hepimiz gün sonunda gayet keyifli bir etkinliği bitirmenin hem sevinci hem üzüntüsü içerisindeydik.
Ama tedarikçilerimiz, müşterilerimiz ve tüm Canpa ailesi olarak biliyorduk ki daha güzel etkinliklere imzamızı atacaktık.


Betül Altaş